Gevarieerd woningaanbod

De 46 woningen in Diezerhof zijn ruwweg onder te verdelen in twee typen: 20 moderne woningen met een plat dak en 26 traditionele woningen met een schuine kap (ook wel ‘langskap’ genoemd). Het zijn allemaal ruime woningen met een rijke uitstraling, mede dankzij verbijzonderingen in het metselwerk en subtiele detailleringen ter hoogte van de dakgoten. In de gevels van de langere rijen wisselen Franse balkons en ‘gewone’ vensters elkaar, en dat geeft de rijen als geheel een gevarieerde aanblik. Alle woningen zijn gasloos en voorzien van zonnepanelen op het dak. Elke woning is bovendien voorzien van een berging in de achtertuin. Parkeren doe je in het hofje in het hart van het plan.

Verkoop is gestart

De verkoop van de woningen in Diezerhof is van start gegaan en er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Misschien zit die van jou er wel bij. Wees er snel bij en schrijf je nu in voor de woning(en) van je voorkeur. De makelaar neemt dan contact met je op voor de vervolgprocedure.

Bekijk het woningaanbod

26 woningen met langskap

Deze woningen (bouwnummers 17 t/m 19, 22 t/m 27 en 30 t/m 46) hebben twee woonlagen en een zolder. De tuinen zijn ruim en het uitzicht is opvallend groen. De woningen van het type C en D (bouwnummers 17 t/m 19, 22 t/m 27 en 30 t/m 42) zijn 5,40 meter breed. Woningtype E (bouwnummers 43 t/m 46) is met 5,10 wat smaller, maar dat zie je dan ook terug in de prijs. Bovendien zijn de voortuinen bij deze vier woningen nog wat royaler. De bouwnummers 33 en 38 zijn voorzien van een grote en elegante dakkapel. Die zorgt niet alleen voor nog meer variatie in de rij, hij levert de bewoners van die beide woningen ook extra licht en ruimte op.

Bekijk de laatste beschikbare woningen

20 woningen met plat dak

De 19 woningen met de bouwnummers 2 t/m 16, 20/21 en 28/29 hebben tweeëneenhalve woonlaag. Bovenop de twee ‘normale’ verdiepingen heb je nog een halve verdieping. Allemaal met een plat dak, dus je kunt de ruimte optimaal benutten. De woning met bouwnummer 1 heeft zelfs drie complete woonlagen en biedt daarmee nóg meer ruimte. Alle woningen zijn 5,40 meter breed, met uitzondering van bouwnummer 21: een woning met een extra royale breedte van 5,70. De voortuinen zijn bij de meeste van deze woningen bescheiden van omvang, maar dat wordt gecompenseerd door diepe achtertuinen.

Bekijk de laatste beschikbare woningen

Ontwikkeling & realisatie

Nijhuis Bouw B.V.
Molendijk Noord 92a
Postbus 241
7460 AE Rijssen
Tel. 0548-53 54 45
diezerhof@nijhuis.nl
www.nijhuis.nl

Verkoop & informatie

Edwin van Vilsteren
Thorbeckegracht 21
8011 VM Zwolle
Tel. 038-4607690
info@evvmakelaardij.nl
www.evvmakelaardij.nl